Bunătăți din Bucovina

Despre noi

Evoluție și succes

FACOS, de la primul atelier de preparare a cărnii,

la fabrica de nivel european

Fabrica Facos este așezată pe locul primului atelier de preparare a cărnii, întemeiat de austro-ungari în jurul anului 1900. În perioada comunistă a fost cunoscută ca Întreprinderea de Industrializare a Cărnii Suceava, iar numele actual a fost dobândit în 1991.
logo Facos
În prezent, cu o nouă viziune de management, cu o echipă tânără de specialişti în domeniul alimentar şi marketing, FACOS este intr-un proces continu de modernizare și retehnologizare pentru a obţine produse de calitate și sigure pentru consumatori.
Astăzi este mai important ca niciodată să fim cât mai responsabili cu stilul nostru de viață – pentru sănătatea noastră și a celor dragi este necesar să fim foarte atenți la ingredientele produselor alimentare pe care le consumăm.
Respectarea calității și adoptarea de noi tehnologii inovatoare sunt direcții manageriale prioritare în prepararea produselor de carne deja consacrate, specifice zonei culinare din Bucovina.
Întregul proces tehnologic se desfășoară în condiții de igienă deosebită, cu utilaje de producție germană, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa.
Bunătăți din Bucovina

Secretul preparatelor

cu gust de Bucovina

Pentru realizarea preparatelor din carne, FACOS a cutreierat întreaga Bucovină și a aflat în casele și curțile gospodarilor iscusiți rețete gustoase, doar de ei știute. FACOS a ales cele mai savuroase preparate și vi le pregătește pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de gustul ales al bucatelor tradiționale. Poftiți de gustați bucate cum numai la masa bucovinenilor s-au mai văzut!